моряшки и капитански курсове

моряшки център - русе еоод

ЗА НАС

Ние сме лидер в обучението на МОРЯЦИ и ВОДАЧИ за малки плавателни съдове по р. Дунав, вътрешни водни пътища на Европа и море. През 15-годишната си история сме обучили и консултирали над 1500 морски лица. Нашите курсисти постигат най-високи резултати на изпитите пред ИА "Морска администрация".

ОБУЧЕНИЕ

В "МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ" ЕООД е разработена Система за управление на качеството за дейността „Организиране и провеждане на подготвителни курсове за придобиване на речна и морска правоспособност и курсове за специална и допълнителна подготовка на морски лица“. Имаме издадени одобрителни заповеди от ИА "Морска администрация" за провеждане на курсове за придобиване на правоспособности "Водач на малък кораб по р. Дунав" в гр. Русе и гр. Свищов, "Водач на кораб до 40БТ по море" в гр. Русе и "Основно обучение по безопасност при работа на борда на кораб от вътрешно плаване" за придобиване на квалификация "Палубен моряк" в гр. Русе. При нас Вие получавате пълно съдействие от момента на записване в курса до издаване на свидетелствата за правоспособност и моряшка служебна книжка за работа на речни кораби плаващи по вътрешните водни пътища на Европа.

УСЛУГИ

Предлагаме Ви професионални консултации относно регламентите за придобиване на речни професионални правоспособности и преиздаването на свидетелства за правоспособност.
Консултираме Ви относно правилата за плаване с малки плавателни съдове за спорт и развлечение по река и море, в случай на покупко-продажба, регистрация, ремонт и поддръжка на лодки, яхти и джетове.
При необходимост осигуряваме правоспособни водачи за управление на малки плавателни съдове.

Клиентите за нас:

 "Преподавателски умения на ниво, прекрасно отношение, невероятна подготовка, загриженост да те напътстват през всички административни етапи и така да запазят романтиката на мечтата за контакт с водния свят. Горещо препоръчваме"МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ" ЕООД!"

Олга и Красимир Люцканови

"Изразявам голямата си благодарност към лекторите семейство Рибарови, които успяха да извадят най-доброто от мен за изпитите пред Морска администрация и да скрият всичко останало. Тяхното търпение беше епично."
Росен Русев

"Невероятно добра подготовка. Супер професионалисти и много добри хора!"
Явор Крумов

"Благодаря за положените усилия, за да имаме мечтаните от нас документи! Желая Ви здраве и до нови срещи!"
Бисер Богданов

"Супер сте, продължавайте и занапред да помагате на хората да сбъднат своите мечти!!!"
Михаил Георгиев

НИЕ СБЪДВАМЕ ВАШИТЕ МЕЧТИ

image

Условия на сайта

новини

image

16.02.2023Г.
ЗАПОВЕД № З-19/14.02.2023Г.
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРС за придобиване на квалификация
"ПАЛУБЕН МОРЯК"

"МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ" ЕООД започва провеждането на курсове "Основно обучение по безопасност при работа на борда на кораб от вътрешно плаване" за придобиване на квалификация "палубен моряк" в гр. Русе.

image

16.02.2023Г.
ЗАПОВЕД № З-20/14.02.2023Г.
ЗАПОВЕД № З-21/14.02.2023Г.

за провеждане на курсове

"МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ" ЕООД продължава провеждането на подготвителни курсове за "Водач на кораб до 40БТ" и "Водач на малък кораб" в гр. Русе и гр. Свищов за следващия тригодишен период.

image

13.12.2023Г.
ИЗПИТНИ СЕСИИ 2024г.
Дирекция "Речен надзор - Русе"

Публикувана е обява за планиране провеждането на редовни изпитни сесии в
гр. Русе през 2024г.

контакти

"МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ" ЕООД

тел. 0878 867 114
e-mail: mor_centre@abv.bg
www.morcentre.com

ОФИС
гр. Русе, ул. "Бистрица" № 3

УЧЕБНА ЗАЛА
гр. Русе, ул. "Бистрица" № 4

Работно време:
понеделник - петък
10:00 - 17:30